• Σχετικά

  • Η Ιστορία μας

    Η εταιρεία μας είναι από το 2009 στο χώρο του Catering με πλήθος επιτυχημένων εκδηλώσεων. Φιλοσοφία μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας με με επαγγελματικά και ποιοτικά επίπεδα. Αναθέτοντας στην εταιρεία μας την επιμέλεια των γευμάτων της δεξίωσης σας επιλέγετε μιαν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε προσιτές τιμές και με έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με τις καλύτερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας και είναι πάντα φρέσκα. Γευθείτε την διαφορά και δώστε στην δική σας εκδήλωση  την παρουσία και την ποιότητα που αξίζει!

    Εξαιρετικά υλικά και μοναδικές γεύσεις, πρωτότυπες διακοσμήσεις από την κυπριακή, ελληνική και διεθνή κουζίνα θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς προσκεκλημένους σας! Τα μενού της εταιρείας μας περιλαμβάνουν μια πλούσια ποικιλία γαστρονομικών γεύσεων από ζεστά και κρύα πιάτα, για μια δεξίωση που θα ενθουσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας. 

    Η Giannos Motis Catering Services θα συμβάλει στην επιτυχία της δεξίωσης σας σε οποιονδήποτε χώρο εσείς επιλέξετε. Στον προσωπικό σας χώρο , στο προαύλιο της εκκλησίας, σε κήπους, πισίνες ή οπουδήποτε αλλού εσείς θέλετε.