• Γάμοι

  • Τα πάντα στο γάμο σας πρέπει να είναι τέλεια, μοναδικά, όπως τα έχετε ονειρευτεί. Η επιλογή του χώρου και του Catering για την ημέρα της δεξίωσης του γάμου σας είναι σημαντική υπόθεση και οι επιλογές που έχετε στην διάθεσή σας αρκετές. Ο ιδανικός όμως συνεργάτης για τη τόσο σημαντική αυτή ημέρα της ζωής σας είναι και αυτός που θα καθορίσει την επιτυχία της εκδήλωσής σας.

    Αποτελούμε την άριστη επιλογή για τη σημαντική αυτή ημέρα της δεξίωσης του γάμου σας, καθώς σας παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας catering  αλλά και τη δυνατότητα να έρθει στο χώρο που εσείς θα επιλέξετε σε ολόκληρη την Κύπρο. Η Giannos Motis Catering Services έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τη δεξίωσή σας και να μετατρέψει το γάμο σας σε παραμύθι, διατηρώντας την πολυτέλεια και την απαράμιλλη αισθητική που αρμόζει σε κάθε χώρο την ιδιαίτερα αυτή σημαντική στιγμή της ζωής σας. Γευθείτε την διαφορά και δώστε στη δική σας εκδήλωση την παρουσία και την ποιότητα που αξίζει!

    Θα συμβάλουμε στην επιτυχία της δεξίωσής σας σε οποιονδήποτε χώρο εσείς επιλέξετε. Στον προσωπικό σας χώρο, στο προαύλιο της εκκλησίας, σε κήπους , πισίνες ή οπουδήποτε αλλού εσείς θέλετε.

  • Το Μενού μας

    Εξαιρετικά υλικά και μοναδικές γεύσεις, πρωτότυπες διακοσμήσεις από την κυπριακή, ελληνική και διεθνή κουζίνα θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς προσκεκλημένους σας! Τα μενού της εταιρείας μας περιλαμβάνουν μια πλούσια ποικιλία γαστρονομικών γεύσεων από ζεστά και κρύα πιάτα για μια δεξίωση που θα ενθουσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας.

    Δείτε το Μενού μας